Wat kunnen wij voor jou betekenen

Al 30 jaar vereenvoudigen wij bedrijfsprocessen voor kleine en grote organisaties en bedenken we slimme oplossingen voor onze klanten die veelal iets minder gepassioneerd van ICT systemen zijn dan wij. En dat is onze kracht, door onze passie voor mens en ICT, en onze ervaring in het sociaal domein spreken we dezelfde taal.

We zorgen dat er meer tijd komt om mensen te helpen. In onze eigen woorden: “meer mens en minder muis”. En dat doen we door samen met jou je processen te vereenvoudigen en waar mogelijk te automatiseren. Dan komt er echt ruimte vrij, en dat is waar wij voor staan!

Het Team

Guido Hegger

Guido, onze ervaren consultant, verbetert welzijnsprocessen met diepgaande kennis. Zijn expertise leidt tot effectieve, op maat gemaakte oplossingen voor welzijnsorganisaties.

Jos Honig

Jos, de bedenker van onze software, brengt een schat aan ervaring in de welzijnssector. Zijn diepgaande inzichten en expertise hebben geleid tot doeltreffende softwareoplossingen, perfect afgestemd op de specifieke uitdagingen en behoeften van welzijnsorganisaties.

Edwin Schootemeijer

Edwin, onze gedreven projectmanager, leidt met vastberadenheid en organisatietalent de succesvolle implementatie van onze software bij welzijnsorganisaties. Zijn inzet garandeert soepele projecten en tevreden klanten.

Jasper Borgstede

Jasper regelt soepele softwaremigraties en klantomgevingen. Zijn expertise garandeert een vlotte implementatie, zodat welzijnsorganisaties snel kunnen profiteren van onze oplossingen.

Gerben Bluemink

Gerben, onze security officer, waarborgt de beveiliging van onze software. Zijn maatregelen beschermen de privacy van welzijnsorganisaties, waardoor ze met vertrouwen gebruik kunnen maken van onze oplossingen..

Paul Beer

Paul, onze toegewijde verkoper, brengt passie en expertise naar ons team. Zijn vastberadenheid en vriendelijke aanpak maken hem de perfecte schakel tussen onze softwareoplossingen en de welzijnssector.

Zweder van Dalen

Zweder, onze senior developer, geeft vorm aan innovatieve software-oplossingen. Met jarenlange ervaring en technische bekwaamheid speelt hij een cruciale rol in het ontwikkelen van krachtige tools die de welzijnssector vooruit helpen.

Sander van Es

Sander, onze UX-designer, geeft onze software intuïtieve en gebruiksvriendelijke interfaces. Zijn creativiteit verbetert de gebruikerservaring voor welzijnsorganisaties.

Esther Kef

Esther, onze marketingcollega, richt haar creativiteit en strategisch inzicht op het begrijpen van klantbehoeften. Haar passie voor communicatie draagt bij aan het effectief promoten van onze welzijnssoftware en het bereiken van klantgerichte doelen.

Ontdek de kracht van Orino en vereenvoudig uw registratie- en rapportageprocessen vandaag nog.

Daarnaast biedt Orino Registratiesoftware geautomatiseerde rapportageopties, waardoor het mogelijk is om regelmatig terugkerende rapporten in te plannen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar garandeert ook dat u altijd toegang hebt tot de meest actuele gegevens. Of het nu gaat om financiële overzichten, personeelsrapporten of projectanalyses, met onze software is het genereren van uitgebreide rapporten met slechts één klik een moeiteloze taak.